Are you ready to learn?!?

Mensen leren het beste uit zich zelf te halen

Een leven lang leren en ontwikkelen

trainingen voor teams

Stefan Bos professioneel trainen & coachen staat voor maatwerk. Ik faciliteer mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik doe dat o.a. door het geven van op maat gemaakte en praktijkgerichte trainingen en workshops.

online leren faciliteren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

effectieve communicatie

effectief communiceren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

advies vaardigheden

Motiverende gespreksvoering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

feedback en samenwerken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat is de reden dat je collega altijd alles tot in de puntjes wil verzorgen?

VERANDERINGEN BEGINNEN MET INZICHT

Inschatten van mensen

Iedere dag heb je te maken met mensen. Met de ene persoon heb je de spreekwoordelijke klik en met de andere persoon heb je dat niet. Je begrijpt elkaar minder goed.

  • Waarom is jouw leidinggevende altijd zo kortaf?
  • Wat is de reden dat je collega altijd alles tot in de puntjes wil verzorgen?
  • Hoe komt het toch, dat je beste vriend nooit zijn afspraken nakomt en bovendien bijna altijd te laat is voor zijn afspraken?

Zelfinzicht

Om succesvol te kunnen zijn is zelfinzicht onontbeerlijk. Vragen als “Wie ben ik?”, “Wat vind ik leuk?” en “Wat past bij mij?” helpen je bij het verkrijgen van inzicht in wat je nodig hebt. Ze helpen om zelfsturing te geven aan je loopbaan en om je talenten ten volle te benutten. 

Profile Dynamics

Veranderingen beginnen met het verkrijgen van inzicht. Of het nu om jouw team gaat of om individuele behoeften, ik bied je de tools!  De instrumenten van Profile Dynamics zijn inzetbaar voor jou als individu en jouw team. 

Met elkaar teamprestaties verbeteren

Jezelf en anderen beter leren begrijpen​

Je kan jezelf en anderen beter leren begrijpen met behulp van DISC, een persoonlijkheidsanalyse. Het geeft inzicht in jouw eigen gedragsvoorkeursstijl (persoonlijkheidsstijl) en die van anderen.

Invloed van gedrag

Het kan je helpen om jouw eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen. Met dit inzicht ben je beter in staat om jouw gedrag aan te passen. Je leert effectiever te communiceren, waardering te hebben voor verschillen en met elkaar teamprestaties te verbeteren. 

mensen uitdagen

om zich duurzaam en succesvol te ontwikkelen

Autonomie

Een autonoom mens streeft naar doelen die voor hem of haar belangrijk en waardevol zijn. Dit streven wordt gevoed door motivatie. Zonder die motivatie is ontwikkeling gedoemd te mislukken.

Ambitie

Als manager heb ik ervaren dat mensen die op hun spreekwoordelijke plaats zitten er vaak naar streven hun functie of taak beter uit te oefenen zolang zij gemotiveerd zijn (en worden) om te leren én om zich te ontwikkelen.

Aandacht

Door aandacht te hebben voor deze denkpatronen en mensen te helpen deze te herkennen ontstaat bewustwording. Vanuit bewustwording en met aandacht voor gevoelens en impact kan iemand leren anders om te gaan met zijn/haar overtuigingen

Praktijkgericht

In mijn beleving is de beste manier om te leren door het gewoon te gaan doen; te oefenen in een omgeving en/of setting die de dagelijkse praktijk het dichtst nadert.

klassikale methode gecombinerd met online

BLENDED LEARNING

Blended learning is een combinatie van onderwijs die online educatief materiaal en mogelijkheden voor online interactie combineert met traditionele plaatsgebonden klaslokaalmethoden.

Het vereist de fysieke aanwezigheid van zowel leraar als student, met enkele elementen van studentcontrole over tijd, plaats, pad of tempo.

meer weten over de trainingen

neem contact op met Stefan Bos

STEFAN BOS

Stefan Bos traint en coacht teams en professionals werkzaam in de retail en zakelijke dienstverlening. Hij streeft er naar om cursisten enthousiast te maken op verschillende manieren alles uit zich zelf te halen.

TRAININGEN

  Online leren Faciliteren

  Feedback

  Samenwerken

  Effectieve communicatie

  Motiverende gespreksvoering

CONTACT

Stefan Bos 

Grote Markt 23

1234 AB Doesburg

T: 06 123 456 78

E: info@stefanbos.com